Image
Top
Navigation

Om mig - Søren Steensen - grafisk design

Det er sådan en som mig, du kan henvende dig til, hvis du har brug for en erfaren designer, som er vant til at hurtigt at kunne indgå i et team, forstå en virksomheds forretningsmodel, eller for den sags skyld levere en spritny totalløsning til din virksomheds ansigt udadtil.

Jeg er grafisk designer med en bred palette: Den dækker langt de fleste af de områder, som hører under begrebet grafisk design: Web design, visuel identitet, strategisk rådgivning, tryksager, illustration, UX, GUI – og man kan sikkert finde på mange flere begreber.

Mit fokus ligger dermed på helheden i den visuelle kommunikation og interaktion. Kunsten at få alle instrumenter i orkesteret til at spille i takt og danne den fuldendte harmoni, den findes også inden for mit fag. Målgruppens oplevelse af virksomhedens logo og identitet skal spille sammen med virksomhedens eget website, tilstedeværelsen på sociale medier, men også med traditionelle platforme som skilte, tøj, tryksager.

Grafisk design er mere end bare det, du ser. Det er også modtagerens oplevelse af interaktionen på et website. Det er prioriteringen af hvilke budskaber eller funktioner, vi præsenterer modtageren for. Dette er strategisk udvikling, og det udvikles bedst i tæt parløb mellem kunden og mig.