Image
Top
Navigation
23. september 2015

Så går jeg en tur rundt om bloggen

Nu går jeg i gang med at blogge! (Nok mest fordi der jo er denne funktion med i WordPress, og hvorfor så ikke bruge den). Eller den mere reflekterede grund: Her kan man følge med i hvad jeg ønsker at formidle videre af tanker, holdninger, tips og ideer. Håber det kan inspirere og måske endda give dig viden og stof til eftertanke.

Mit website er pt i sin spæde vorden. Jeg har baseret design og UX på et allerede udviklet “theme” – (Gridstack udviklet af Andre Gagnon), og derfra har jeg twistet og modificeret, så udtrykket er umiskendeligt mit. Spøjst nok er grundtankerne meget de samme, som lå bag mit første website, som er 12 år gammelt. Så meget for innovation og forandring hos mig, ak ja.

Det gamle så sådan cirka sådan her ud:

gammeltsite